Waarom kiezen voor Woningbouw met Dijkhof Bouw?

Uitgekiend woningbouwconcept
Duurzame manier van bouwen
Architectuurniveaus

Woningbouw

Al bijna 100 jaar bouwt Dijkhof Bouw woningen. Onze aanpak voor woningbouw heeft zich in een eeuw tijd natuurlijk enorm ontwikkeld. Wat nog steeds staat als een huis, is onze liefde voor het vak. Gedegen vakmanschap en liefde voor het ambacht, gecombineerd met onze bewezen innovatieve en procesmatige aanpak vormen inmiddels de bouwstenen voor succesvolle woningbouw. Voor zowel onze opdrachtgevers als voor de trotse bewoners van de door ons gebouwde woningen. Van seriematige (maatwerk)woningbouw tot een eigen particulier woonconcept en van projecten op aanvraag tot en met het werken in bouwteams en het meedoen aan tenders.

DijkhofBouw-Brummen-10-scaled-aspect-ratio-1850-1590

Conceptueel bouwen

Veel mensen kennen Dijkhof Bouw als een betrouwbaar, creatief en degelijk bouwbedrijf. Toonaangevend in de regio en bekend om de prachtige woningen die we hebben gebouwd. Dat deden én doen we voor particulieren, maar dat doen we ook al jarenlang voor projectontwikkelaars, gemeenten en woningbouwcorporaties. Onze ervaring in seriematig bouwen zetten we met plezier in voor uw project.

DijkhofBouw-Zetten-Oosterhout-2-scaled-aspect-ratio-2283-1602

Op maat bouwen

Ons uitgekiende concept kan in veel situaties worden gebruikt. Maar er kunnen ook situaties voorkomen waarin gestandaardiseerd bouwen niet past. Daar vraagt de specifieke situatie om een praktijkgerichte maatwerk-oplossing.

DijkhofBouw-Bunschoten-80

Particuliere woningbouw

Ons unieke particuliere woonconcept, Dijkhof Wonen, biedt u de mogelijkheid om uw droomhuis online zelf samen te stellen met behulp van onze keuze-configurator. In 7 stappen kiest u eenvoudig vanuit uw stoel welke stijl en smaak uw voorkeur heeft. Nieuwsgierig?

Met liefde voor u gebouwd

Goede samenwerkingspartner

"Een bedrijf met veel expertise in huis, korte lijnen, snelle besluitvorming, dit maakt het voor ons tot een goede samenwerkingspartner. Daarnaast is Dijkhof Bouw een vernieuwend bedrijf met focus op klantwaarde en hebben ze passie voor kwalitatief goed bouwen. "
Rob Swartjes, Manager vastgoed & strategie, Woonstichting Valburg
Expertise
Goede samenwerkingspartner
Passie voor kwaliteit
Goede samenwerkingspartner

Woningbouwprojecten waar we trots op zijn!

Bekijk onze verscheidenheid aan gerealiseerde woningbouwprojecten. Van eigentijdse appartementengebouwen tot de ontwikkeling en bouw van volledige woonwijken. Meer weten? Neem contact met ons op en we luisteren graag wat we voor u kunnen betekenen.

Volg Dijkhof Bouw op social media