Monumenteigenaren


Al jaren werken wij graag voor monumenteigenaren en durven we inmiddels voorzichtig te stellen dat Dijkhof Bouw wel een begrip is in de wereld van restaureren en het verbouwen van monumenten. Als sterk en gezond familiebedrijf sinds 1925 hebben we ervaring in de restauratie van een breed scala historische panden. Van beeldbepalend tot rijksmonumenten, en van boerderijen tot landhuizen, kastelen en kerken. Het belangrijkste aandachtspunt bij Dijkhof Bouw is het leveren van een constante kwaliteit. De restauratietak van ons bedrijf vraagt om hele specialistische kennis van onze collega’s en door permanente scholing zorgen we ervoor dat die up to date blijft.

Waarborg van ons vakmanschap

Dijkhof Bouw is gecertificeerd als Erkend Restauratie Bedrijf. Dit biedt u de garantie dat de restauratiewerkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerde professionals met ervaring en een gedegen opleiding.

Daarnaast is onze eigen timmerfabriek lid van de Vereniging Timmerwerken Restauratie. Zij leveren kozijnen van gegarandeerde kwaliteit en hun werkwijze is gecertificeerd door de stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg. Hiermee is de ethiek en authenticiteit van het monument gegarandeerd.

Restauratie certificering

51903555879_9f067b9a3f_o-scaled-aspect-ratio-2390-1601

Zakelijke relaties

Zonder verleden geen heden. Een uitspraak die Dijkhof Bouw op het lijf is geschreven. Monumentale panden, kastelen en gebouwen een 2e, 3e of soms 4e leven geven door deze duurzaam en met behoud van het oude toekomstbestendig te maken. Daar zijn we heel erg goed in en stiekem ook best trots op.

DB-20160093-RS-Landgoed-Boekhorst-Lochem-sept-2020-8-aspect-ratio-1648-1012

Particulieren

Restauratie van uw monument is uniek en vereist specifieke kennis, aandacht en goede financiering. Als Erkend Restauratie Bouwbedrijf is Dijkhof Bouw uw ideale partner voor begeleiding in het voortraject en uitvoering van de restauratie.

Restauratie projecten waar wij trots op zijn!

Bekijk hier welke prachtige locaties en objecten wij al succesvol gerestaureerd hebben en neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op om uw restauratie wensen door te spreken.