Zorginstellingen

Een ander specialisme van Dijkhof Bouw is het reguliere onderhoud bij grote zorginstellingen. Veiligheid en functionaliteit spelen hier altijd een cruciale rol. Dijkhof Bouw weet precies waar behoefte aan is en kan goed omgaan met de grote verantwoordelijkheid om het reguliere onderhoud hier vakkundig uit te voeren. Pro-actief en altijd passend binnen de richtlijnen en huishoudelijke werkafspraken van onze opdrachtgevers. Op deze manier is er continuiteit en ontzorgen wij de zorginstelling zodat die zich kan concentreren op haar kerntaak: het verlenen van goede zorg.

DijkhofBouw-GGNet-11-1-aspect-ratio-1200-853

Service en onderhoud

Dijkhof Bouw werkt al jaren voor gerenommeerde opdrachtgevers zoals GGNet, Zozijn, Woonstichting Valburg en Woningcorporatie Veluwonen. Hier zijn wij dagelijks aanspreekpunt voor klein en groot onderhoud. Bij groter periodiek onderhoud maken we altijd de afweging met de opdrachtgever of de verbouwing ook gelijk tot verduurzaming kan leiden.

Renovatie-Oosterhout-1-aspect-ratio-1146-934

Renovatie

Uw gebouw of pand grondig verbouwen of renoveren en zo behouden voor de toekomst betekent vaak ook het verduurzamen van uw vastgoed. Winst voor het milieu en winst voor de gebruiker. Verduurzaming betekent een aangenamer leef- en woongenot en bespaart energiekosten. Verduurzaming hoeft niet eenmalig in een grondige verbouwing plaats te vinden maar kan ook gefaseerd worden uitgevoerd.

Projecten voor zorginstellingen waar we trots op zijn!

Bekijk hier onze projecten uitgevoerd voor diverse zorginstellingen, van dagelijks onderhoud tot renovatie.