Waarom kiezen voor Renovatie met Dijkhof Bouw?

Uitgekiend renovatieproces
Duurzame manier van renovatie
Aandacht voor bewonerscommunicatie

Renovatie van woningen of gebouwen

Uw gebouw of woningen grondig verbouwen of renoveren en zo behouden voor de toekomst betekent vaak ook het verduurzamen van uw vastgoed. Winst voor het milieu en winst voor de gebruiker. Verduurzaming betekent een aangenamer leef- en woongenot en bespaart energiekosten. Verduurzaming hoeft niet eenmalig in een grondige verbouwing plaats te vinden, maar kan ook gefaseerd worden uitgevoerd.

Dijkhof Bouw ondersteunt de opdrachtgevers bij het vinden van de ideale balans tussen investering en resultaat. Onze betrokkenheid begint al bij scenarioberekeningen tot en met de daadwerkelijke uitvoering. U kunt vertrouwen op onze expertise en ervaring tijdens de gehele transformatie van uw renovatieproject.

Onze aanpak begint met een gedegen opname op locatie, gevolgd door het uitwerken van gedetailleerde plannen in ons geavanceerde 3D-tekenpakket. Daarnaast voeren onze eigen EP-W adviseurs energetische doorrekeningen uit, waardoor we vanaf het begin het nulpunt helder hebben. Deze integrale aanpak stelt ons in staat om grip te houden op het gehele proces en verrassingen achteraf te voorkomen.

Renovatie-Oosterhout-1-aspect-ratio-998-934

Woningcorporaties

Bewonerstevredenheid & bewonerscommunicatie staan bij Dijkhof Bouw centraal.┬áVanuit het principe: ‘informeren is motiveren’ nemen we de bewoners mee in het hele renovatietraject door tijdig, volledig en helder te communiceren. Zo ontzorgen we onze opdrachtgevers en kloppen niet alleen de harde en technische aspecten van het project, maar ook de zachte kant van woningbouwrenovatie. Daar doen we het samen ook voor: een tevreden bewoner die weer comfortabel kan verder wonen en leven in de gerenoveerde woning.

DijkhofBouw-GGNet-69

Zorginstellingen

Uw gebouw of pand grondig verbouwen of renoveren en zo behouden voor de toekomst betekent vaak ook het verduurzamen van uw vastgoed. Winst voor het milieu en winst voor de gebruiker. Verduurzaming betekent een aangenamer leef- en woongenot en bespaart energiekosten. Verduurzaming hoeft niet eenmalig in een grondige verbouwing plaats te vinden maar kan ook gefaseerd worden uitgevoerd.

Ons renovatie bouwproces in stappen

Renovatieprojecten waar we trots op zijn!

Bekijk onze renovatieprojecten en ontdek hoe wij bijdragen aan het behoud, de verbetering en de verduurzaming van vastgoed.

Met liefde voor u gebouwd

Open communicatie

"De projectteams werken met veel toewijding en enthousiasme aan diverse projecten van Veluwonen. Wij waarderen niet alleen het vakmanschap van Dijkhof bouw, maar ook de vriendelijke en open communicatie. Het is duidelijk dat Dijkhof Bouw niet alleen geeft om de resultaten, maar ook om de mensen waarmee ze samenwerken. "
Henk Sloot, Projectleider vastgoed, VeluWonen
Toewijding en enthousiasme
Open communicatie
Samenwerking
Open communicatie

Volg Dijkhof Bouw op social media