Van kastelen tot kerken

Zonder verleden geen heden. Een uitspraak die Dijkhof Bouw op het lijf is geschreven. Monumentale panden, kastelen en gebouwen een 2e, 3e of soms 4e leven geven door deze duurzaam en met behoud van het oude toekomstbestendig te maken. Daar zijn we heel erg goed in en stiekem ook best trots op. Onze vakmensen zijn door de wol geverfd en onze inmiddels 3e generatie vakmanschap wordt alweer met veel liefde doorgeven aan de volgende generatie vakmannen en vrouwen. Dat in combinatie met moderne werkwijzen en slimme machines zorgt voor een prettige samenwerking en optimaal resultaat.

Restauratie van uw monument is uniek en vereist specifieke kennis, aandacht en goede financiering. Als Erkend Restauratie Bouwbedrijf is Dijkhof Bouw uw ideale partner voor begeleiding in het voortraject en uitvoering van de restauratie. Dijkhof Bouw voldoet aan de kwaliteitsregeling Kennis & Kunde van de Monumentenwacht en van het kwaliteitsbeleid ‘Gelderse Voet’ van de Provincie Gelderland. Dijkhof Bouw is een door Fundeon erkend leerbedrijf.

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder welke prachtige locaties en objecten wij al succesvol gerestaureerd hebben en neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op om uw restauratie wensen door te spreken.

"'Na de restauratie moet je eigenlijk niet zien dat wij geweest zijn'. Betekent dat er geen sporen van herstel of vernieuwing te zien zijn. "

Bas Franken

Bas Franken

Uitvoerder restauratie

Over Dijkhof Bouw

Zakelijke restauratie projecten waar wij trots op zijn

We mochten ons rijk rekenen met Dijkhof Bouw.

"Met veel genoegen kijkt Natuurmonumenten terug op de in 2018/2019 uitgevoerde restauratie van Kasteel Hackfort. We mochten ons rijk rekenen met aannemer Dijkhof Bouw en architect Verlaan & Bouwstra. Niet alleen door hun vakmanschap, maar ook het vermogen om samen voor een optimaal product te gaan, heeft gezorgd voor een fijn proces, dat terug te zien is in het eindresultaat. Een toekomst bestendig kasteel, waar velen kunnen genieten. "

Anne Krins , Bouwkundig projectleider Natuurmonumenten