Teuge

De halfvrijstaande woningen worden op ruime kavels gebouwd, met oppervlaktes variërend van 541 m2 tot 1284 m2. Ook qua woningtype is er keuze want de twee buitenste woningen zijn voorzien van een fraaie topgevel. De badkamer en het toilet worden voorzien van tegelwerk en sanitair. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een gemetselde berging.

INSCHRIJVEN – 4 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN TEUGE

(ALLEEN KAVEL 3 NOG BESCHIKBAAR!)

Wenst u in aanmerking te komen voor één van de woningen in het bovenstaande project dan kunt u zich inschrijven met behulp van onderstaande formulier.

Met dit formulier kunt u uw voorkeuren aan ons doorgeven. Nadat u het formulier gedownload en volledig ingevuld heeft, kunt u het mailen naar projecten@dijkhofbouw.nl.

Aan het formulier kunnen geen rechten en/of plichten worden ontleend, zowel de ingeschrevene als de verkoper verplicht zich niet tot koop of verkoop. De op dit formulier ingevulde personalia zijn na toewijzing/loting ook de personen die de woning mogen kopen. Deze gegevens worden uiteraard met de grootst mogelijke zorg behandeld. Maximaal één inschrijving per toekomstig huishouden, een dubbele inschrijving komt niet in aanmerking voor de toewijzing, evenmin als een onvolledig of onjuist ingevuld formulier.