Pensioen Willem Penninkhof

Vandaag hebben we afscheid genomen van Willem Penninkhof in verband met zijn welverdiende pensioen. Willem is bijna 49 jaar werkzaam geweest in de bouw. Hij is een allrounder, van bouwplaats, timmerfabriek tot kader functionaris en de laatste 25 jaar bij Dijkhof Bouw actief geweest als restauratieadviseur. Willem staat in de restauratiewereld bekend als een echte vakman en heeft meegewerkt aan vele prachtige monumentale restauraties. De werkzaamheden van Willem zullen worden overgenomen door Jordy Spijkerbosch.

Helaas kon door de huidige maatregelen een groot afscheid met collega’s niet doorgaan. In overleg met Willem is er daarom voor een aangepast programma gekozen. In de ochtend een laatste, feestelijke bouwvergadering bij de restauratie van Hoeve Groot Hell in Putten. De dag werd afgesloten met een diner met naaste collega’s bij Hof van Bussloo.

Dijkhof Bouw wil via deze weg Willem bedanken voor zijn vakkundige, passievolle inzet bij Dijkhof Bouw en wensen hem samen met zijn vrouw en kinderen nog vele fijne gezonde jaren toe!

Datum

02.12.2021

Deel dit artikel