ISO en VCA Certificering Dijkhof Bouw

ISO en VCA Certificering Dijkhof Bouw: geslaagde periodieke audit

Afgelopen week was er weer een geslaagde periodieke audit voor voor de ISO en VCA Certificering (van de systemen ISO 9001:2015 en VCA **2017/6.0). Dijkhof Bouw heeft haar ISO EN VCA certificering ondergebracht bij EBN Certification.

Auditor Arco van Zandwijk bezocht samen met KAM-Coördinator Marieke Rijnhout van elke afdeling een bouw op diverse plekken in de regio (nieuwbouw, verbouw, restauratie).
“Deze bezoeken zijn leerzaam en informatief voor zowel ons als bedrijf en voor het aanwezige bouwpersoneel ter plekke”, aldus Marieke.
Er worden interviews afgenomen met personeelsleden om te zien of procedures worden opgevolgd. Dat gebeurd zowel op de bouw als op kantoor.

Als bedrijf hebben we getoond dat we continue bezig zijn om onszelf te verbeteren. Dat is zichtbaar in bedrijfsmatige veranderingen op de werkvloer, de softwarepakketten die ons hierbij ondersteunen, positionering van personeel en de aanwas van nieuwe frisse collega’s.

Er is genoeg waar we dit jaar weer mee verder aan de slag gaan (starten met DigiOffice, verder doorvoeren van afdelingsplannen d.m.v. OGSM, starten met competentiemanagement enz.)
en zullen dat met ons hele Dijkhof Bouw team met  volle overgave doen!

Datum

31.03.2022

Deel dit artikel