Gerrit en Maas met pensioen

Vorige week donderdag, 14 juli, was de laatste werkdag van Maas van Gerrevink. Maas heeft bijna 4 jaar bij Dijkhof Bouw gewerkt. Vele verbouwingen heeft hij inmiddels voor elkaar gemaakt. Zo heeft Maas gewerkt aan de verbouwing van de gymzaal in Voorst, diverse verbouwingen voor GGNet, Veluwonen en daarnaast nog een aantal particuliere verbouwingen.

Vandaag, donderdag 21 juli, was ook de laatste werkdag voor Gerrit Drost. Gerrit is 33 jaar bij Dijkhof Bouw in dienst geweest. Eerst als timmerman en later als voorman in de nieuwbouw. Voor velen is Gerrit een bekend gezicht op de bouw, vooral voor Klarenbekers. Gerrit heeft de afgelopen jaren meegewerkt aan de gehele bouw van het nieuwbouwplan Grote Wetering in Klarenbeek en daarnaast ook een aantal vrijstaande woningen in Klarenbeek. Zijn laatste bouwproject bij Dijkhof bouw is de nieuwbouw van de 25 woningen in Brummen geweest.

Vrijdag 15 juli werden Maas en Gerrit in het zonnetje gezet. Samen met familie en collega’s was er een gezellig samenzijn aan de werkplaats.

Beide heren gaan nu genieten van hun welverdiende pensioen. Dijkhof Bouw wil Gerrit en Maas bedanken voor hun vakkundige en trouwe inzet bij Dijkhof Bouw en wensen beiden nog vele gezonde jaren toe!

Datum

21.07.2022

Deel dit artikel