Klantervaringen

Een aanrader

"Wij zijn heel tevreden over Dijkhof Bouw en blij met ons nieuwe huis. Er is veel en goed met ons overlegd en veranderingen zijn direct veranderd en doorgevoerd. Daarom vinden wij Dijkhof Bouw een aanrader voor een ieder die snel en goed een huis wil bouwen."

Bart en Annie Beekman, Klarenbeek

We mochten ons rijk rekenen met Dijkhof Bouw.

"Met veel genoegen kijkt Natuurmonumenten terug op de in 2018/2019 uitgevoerde restauratie van Kasteel Hackfort. We mochten ons rijk rekenen met aannemer Dijkhof Bouw en architect Verlaan & Bouwstra. Niet alleen door hun vakmanschap, maar ook het vermogen om samen voor een optimaal product te gaan, heeft gezorgd voor een fijn proces, dat terug te zien is in het eindresultaat. Een toekomst bestendig kasteel, waar velen kunnen genieten. "

Anne Krins , Bouwkundig projectleider Natuurmonumenten

Bouw volgens planning

"Alle medewerkers die betrokken waren bij de leanplanning, bouw en de nazorg van ons huis, hebben actief meegedacht. Dat heeft gezorgd voor een korte, volgens planning, bouwperiode waarin ons droomhuis gereed is gekomen."

Ronald en Daphne Smit , Loenen

Echte samenwerking

"‘Het bouwen van ons huis hebben we van begin tot eind als een echte samenwerking ervaren. Korte lijnen, heldere communicatie, oog voor onze wensen en met de kennis en ervaring van Dijkhof Bouw hebben we alles naar volle tevredenheid en in korte tijd kunnen realiseren’ "

André en Mirella Beekman , Klarenbeek

Niets dan lof!

"Wat een prachtig huis heeft Dijkhof voor ons gebouwd! Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren, Dijkhof werkt met strakke planningen en iedereen is zeer beleefd en vriendelijk. Als er een vraag of opmerking geplaatst was, dan werd dit direct en adequaat opgepakt. Niets dan lof!"

Familie Venmans , Mierlo

Een bijzondere periode vol voldoening

"Voor ons was het de eerste keer dat we zelf een huis lieten bouwen. Samen met Dijkhof Bouw hebben we het ontwerp gemaakt en hebben zij een huis neergezet waar we nog steeds erg tevreden mee zijn. Zonder hen was het ons niet gelukt. Zij namen ons in het bouwproces mee, van het begin tot het eind. We kijken terug op een bijzondere periode, maar ook nog steeds met veel voldoening dankzij de samenwerking met Dijkhof Bouw."

Fam. didden , Twello

Zelf ook ervaringen opdoen met Dijkhof Bouw?