Ons team

Onze bouw-kanjers en visie op samenwerken

Dijkhof Bouw is nog steeds een echt familiebedrijf. Inmiddels is ons team uitgegroeid tot bijna 80 professionals maar onze kernwaarden zijn al bijna 100 jaar hetzelfde. We zijn zuinig op elkaar en kijken naar elkaar om. Tonen betrokkenheid en creëren zo een optimale en stabiele werkomgeving.

Talentenmanagement

Op deze manier dragen we optimaal bij aan individuele ambities en verbinden we ons het liefst langdurig aan onze vakmensen. Net zoals we graag langdurige relaties aangaan met onze opdrachtgevers. Verantwoordelijkheid, vertrouwen en resultaatgerichtheid zijn hierbij belangrijke eigenschappen die onze professionals bezitten.

Duurzame inzetbaarheid door een leven lang leren

Door onze verschillende bedrijfsonderdelen is er een grote variëteit aan collega’s in leeftijd, ervaring, opleidingsniveau, interesses en achtergrond. We selecteren nieuwe collega’s voor een evenwichtig team op basis van interesses,  capaciteiten, enthousiasme voor hun vak(gebied) en het vermogen om zich een leven lang te ontwikkelen en leren. Dijkhof Bouw wil continue verbeteren en maakt in haar bedrijfsvoering dan ook gebruik van verschillende innovatie technieken. Collega’s blijven zich zo ook permanent doorontwikkelen wat onze innovativiteit weer ten goede komt.

 

Informele en open bedrijfscultuur

Er heerst een prettige en informele sfeer bij Dijkhof Bouw. Binnen ons bedrijf wordt er op een persoonlijke, creatieve manier aandacht besteed aan zakelijke of privé mijlpalen. Jaarlijks zijn er ook verschillende bijeenkomsten georganiseerd die druk worden bezocht. Per slot van rekening geldt ook Dijkhof Bouw: Na inspanning komt ontspanning! ‘Aan feestjes hier geen gebrek’. Is dan ook een gevleugelde kreet binnen ons bedrijf.