Beekbergen

In Beekbergen aan het Notaris Feithpad worden 1 vrijstaande en 2 halfvrijstaande woningen gebouwd. De woningen worden op ruime kavels gebouwd en zijn modern ontworpen. De woningen hebben door de lichte stenen en houten gevelbekleding een frisse uitstraling. Er komt veel licht binnen door de hoge kozijnen. De zinken afwerking van de topgevels en de vlakke dakpannen geven deze woningen een extra luxe uitstraling. De badkamer en toilet zijn voorzien van tegelwerk en sanitair. Daarnaast is de woning voorzien van een geïsoleerde berging.

Voor meer informatie over de woningen kunt u contact op nemen met Driessen Woningmakelaars. Ook kunt u de woningen vinden op Funda:

Vrijstaande woning (kavel 1)

Perceeloppervlakte 675 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 127 m²
Overige inpandige ruimte 15 m²
Inhoud 630 m³

€ 759.000 v.o.n.

Halfvrijstaande woning (kavel 2)

Perceeloppervlakte 473 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 118 m²
Overige inpandige ruimte 7 m²
Inhoud 550 m³

€ 579.000 v.o.n.

Halfvrijstaande woning (kavel 3)

Perceeloppervlakte 645 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 118 m²
Externe bergruimte 7 m²
Inhoud 550 m³

€ 599.000 v.o.n.

Indien u wenst in aanmerking te komen voor één van de woningen in het bovenstaande project dan kunt
u zich inschrijven met behulp van onderstaand inschrijfformulier.

Naast het inschrijfformulier ontvangen wij graag een financiële check. De financiële check is een verplicht onderdeel voor de toewijzing van de nieuwbouwwoningen. U kunt een financiële check laten uitvoeren door 123 Advies. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 055-790 8811. U krijgt een financiële check mee (hier zijn geen kosten aan verbonden). Groot voordeel is dat u ook direct weet of uw droomwoning financieel haalbaar is. Maximaal één inschrijving per
(toekomstig) huishouden.

Het ingevulde inschrijfformulier en de financiële check dient u uiterlijk 12 januari 2022 in te dienen bij Driessen Woningmakelaars te Beekbergen.
Dit mag ook per e-mail via info@driessenmakelaars.nl.