Verbouwplannen of renoveren van uw huis?

Spannend en leuk! Zorgeloos, op tijd en binnen uw budget uw woning verbouwen of laten renoveren. Kies dan voor een bouwbedrijf met hart voor uw huis. Dijkhof Bouw al 90 jaar een begrip in de Stedendriehoek en tot ver daarbuiten. Waar vakmanschap hand in hand gaat met moderne werkwijzen. 

Hoe pakken we u verbouwing aan? 

Of u nu uw woning wilt aanpassen aan de eisen van nu, of wil uitbreiden met een nieuwe badkamer of een serre of uitbouw. Een verbouwing of renovatie vraagt om veelzijdige vakmensen. Dijkhof Bouw denkt met u mee, adviseert, werkt uw ideeën uit en zorgt voor een perfect afgerond project – helemaal volgens uw wensen. En dat alles in één hand.

Dijkhof Bouw vertaalt uw woonwensen in een fraai ontwerp en denkt met u mee over praktische en creatieve zaken. Wij ontzorgen u op het gebied van vergunningsaanvragen en in onze timmerfabriek maken we alle onderdelen met liefde voor het ambacht nog helemaal zelf. Neem de proef op de som en kijk op onze site om inspiratie op te doen bij de vele reeds door ons gerealiseerde projecten. 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!