Hoofdweg kavel 2

Klarenbeek

Op een mooie locatie in Klarenbeek, in het groene hart van de stedendriehoek Apeldoorn – Zutphen – Deventer, worden 3 riante bouwkavels te koop aangeboden. U kunt uw eigen wensen en ideeën in samenwerking met de architect en binnen de gestelde randvoorwaarden van de gemeente Voorst vormgeven. Er zijn twee schets ontwerpen gemaakt die passen binnen deze gestelde voorwaarden en kunnen mogelijk als basis dienen voor uw ontwerp.

De locaties liggen centraal in het in het dorp Klarenbeek, dat verdeeld is over de twee gemeenten Apeldoorn en Voorst. De bouwkavels liggen in het Voorster deel van Klarenbeek.

Het dorp kenmerkt zich door het groene en open karakter. Het kent een actief verenigingsleven en beschikt over voorzieningen als basisscholen en kleinschalige detailhandel met een goede supermarkt.
De bosrijke omgeving ligt op loopafstand van de bouwkavels en binnen enkele minuten rijdt u op de autosnelwegen A1 en A50. De steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn binnen 15 minuten met de auto bereikbaar en zijn tevens bereikbaar via het NS station op ca. 1 km van de locatie gelegen.

De prijzen van de kavels zijn als volgt
Kavel 1: VERKOCHT 
Kavel 2: groot circa 690 m2, prijs € 216.000,– V.O.N.
Kavel 3: VERKOCHT