Dijkhof Bouw
Nieuwbouwplannen?
Verbouwplannen?
Restauratieplannen?
Timmerfabriek

Al 90 jaar uw betrouwbare nieuwbouw, verbouw,  restauratie en utiliteitpartner

Of u nu uw droomhuis wilt bouwen, uw huis vakkundig en zorgeloos wilt laten verbouwen, uw monumentale pand wilt laten restaureren of een complete wijk of gebouw wilt ontwikkelen,  u zoekt een bouwpartner die u ontzorgt. Die niet alleen doet wat u vraagt maar een stapje extra zet en meedenkt. Die op alle gebieden méér in huis heeft.

Dijkhof Bouw in Klarenbeek staat al 90 jaar garant voor kwaliteit op het gebied van woningbouw, restauratie, verbouw, onderhoud en service en utiliteitsbouw én projectontwikkeling in de uitgebreide regio Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen tot ver in de Achterhoek en tot voorbij de Veluwe.

Dijkhof Bouw staat voor een grondige voorbereiding van ieder project, pure kwaliteit uit onze eigen timmerfabriek, een efficiënte bedrijfsvoering en bovenal vakmanschap van onze medewerkers.

Grote Wetering fase 2 vanuit de lucht!

Grote Wetering fase 2 vanuit de lucht!

De bouw van fase 2 van nieuwbouwplan Grote Wetering is in volle gang! Dat blijkt uit de mooie opnames gemaakt door een opdrachtgever.

Lees verder
Oplevering appartementen Grote Wetering

Oplevering appartementen Grote Wetering

Vandaag is het appartementengebouw op het nieuwbouwplan "Grote Wetering" in Klarenbeek opgeleverd aan IJsseldal Wonen. Het appartementengebouw met lift bestaat uit 3 woonlagen met elk 4 appartementen.

Lees verder
Onthulling bouwbord Restauratie en Herinrichting Smederij Kazerneterrein Ede

Onthulling bouwbord Restauratie en Herinrichting Smederij Kazerneterrein Ede

Vrijdag werd tijdens een officiële startsein het bouwbord van de oude Smederij op het kazerneterrein Maurits-Noord in Ede onthuld. Er wordt op dit moment met man en macht gewerkt aan de restauratie en herinrichting van dit gebouw, zodat dit monumentale gebouw in mei 2018 als thuisbasis van Stichting Militaire Historie Ede gebruikt kan worden.

Lees verder